Nummer- & Free Play-bricka, Typ S

Singelbrickor

Perfekt för dig som vill ha ett snabbt och enkelt bingospel. Text och numrering finns på varje bricka. Brickorna spelas vågrätt med garanterat olika rader. Singelbrickorna finns även som det populära FreePlay, där numret i mitten av spelplanen byts ut mot texten ”Free Play”, en fri ruta som ger extra spänning helt enkelt!

Nummer bricka Typ S

På Nummer bricka Typ S finns det 1 spelfält där 25 nummer mellan 1-75 är med. Brickorna spelas vågrätt. Varje bricka levereras med text och numrering.

Free Play bricka Typ S

På Free Play brickan Typ S finns det 1 spelfält där 25 nummer mellan 1-75 är med utom det i mitten av spelplanen som byts ut mot texten ”Free Play”, en fri ruta som ger extra spänning! Varje bricka levereras med text och numrering.

Information

Versioner:

Finns som Nummer- och Free Play bricka.

Satsstorlek:

1 sats = 1000 löpnummer (1 000 blad).

Upplägg:

50 olika 1-3, 3-6, 6-9 osv. till 147-150.

Antal olika brickor:

150 000.

Färger:

Vit, gul, lila, rosa och grön.

Möjligheter:

Kan printas med streckkod och eget tilltryck.

Leveranstid:

5 arbetsdagar. Vid leverans kortare än 5 arbetsdagar tillkommer en expressavgift.

LN-nummer:

Free Play bricka LN BB 008Nummer bricka LN BB 057.

Svenska föreningar har ropat ”bingo!” Sedan 1961

Att anordna bingo är ett effektivt sätt för föreningar och sällskap att tjäna pengar till sin verksamhet och har varit så i flera decennier. Spelet som en halv miljon svenskar regelbundet spelar är ett säkert kort för dig som vill tjäna pengar till din förening. Vi har allt du behöver för att anordna bingo såsom pennor, bingo­markerare samt bingodragare men även en rad olika bingobrickor.

Kontakta oss om den där produkten!

Telefon: 0413 – 647 00
E-post: order@sandens.se