Lottringen, originalet

Med våra populära Lottringar går det snabbt och enkelt att ordna lotterier för alla sammanhang och tillfällen. Anordnaren bestämmer själv lottpris och vinstplan vilket innebär maximal flexibilitet. Lottringen är även perfekt att använda för interna och andra tillståndsfria lotterier. Använd Lottringen för att anordna ett lotteri i föreningen, sällskapet, klubben eller vid fester, evenemang och andra tillställningar. Enklare än så här blir det inte att anordna ett lotteri och få in pengar för avsedda ändamål!.

Så fungerar våra lottringar

Lotterna sitter fast på en metallring vilken är förseglad med ett aluminiumsigill. Varje lott har två delar och är separerade med en perforering. När köparen tar loss sin lott med hjälp av perforeringen sitter den innersta delen kvar och fungerar som dragningslott. Denna har samma nummer som den lott köparen tagit loss.  Tråden bryts lätt av vid sigillet då dragningen skall ske och de kvarsittande lotterna glider lätt av metall¬ringen inför dragningen. Den köpare som har lotten vars nummer stämmer överens med dragningslotten, vinner. Självklart kan arrangören själv välja hur de vill lägga upp sitt lotteri med antal dragningar, vinster osv.

Information

Standardförpackningar:

Våra lottringar finns i 12 olika färgvarianter med 24 olika seriebeteckningar, vilket ger 288 varianter. Nedan ser ni i vilka storlekar och antal ni kan beställa.

Versioner:

1-100 (100 lotter på en ring) 100 ringar/förpackning.
1-200 (200 lotter på en ring) 50 ringar/förpackning.
1-300 (300 lotter på en ring) 50 ringar/förpackning.

Färger:

12 olika färger.

Serier:

A-Z.

Möjligheter:

Lottningarna kan tryckas med upp till 12 raders specialtryck.

Övrigt:

Varje ring har ett unikt kontrollnummer vilket är tryckt på såväl lotter som kontrolldel.

Leveranstid:

Finns för omgående leverans från lager. Med specialtryck är leveranstiden minimum 8 arbetsdagar.


Kontakta oss om den där produkten!

Telefon: 0413 – 647 00
E-post: order@sandens.se
Kategorier