Vi söker nu Ekonomiansvarig / Controller
eller person med motsvarande kompetens

Som ekonomiansvarig / controller ansvarar och genomför du allt från den löpande bokföringen till den ekonomiska analysen av vår verksamhet i alla våra bolag.
Arbetsuppgifterna sträcker sig från att sköta den dagliga bokföringen till att upprätta bokslut. Du hanterar likviditet, upprättar budget och prognoser tillsammans med ledningsgruppen. Både den löpande kund- och leverantörsreskontran ingår i de löpande arbetsuppgifterna. En del av arbetet är även momsrapportering och hantera företagstekniska uppgifter t.ex. gentemot myndigheter. Tillsammans med vår personaladministratör ansvarar och hanterar du delar av löne- och personaladministrationen. Du är också vår primära kontaktperson för våra externa revisorer.
Med andra ord, du ansvarar och sköter allt som har med ekonomi och bokföring för alla våra bolag. Som ekonomiansvarig / controller är du ett viktigt stöd till vår övriga organisation och rapporterar till ledningen.


 

Om Sandéns Security Printing

Sandéns Security Printing AB startades 1921, året då kvinnor i Sverige inte bara fick rösträtt utan även gifta kvinnor blev myndiga och kunde starta företag.
Sandéns bedriver verksamheten inom två segment, säkerhetstryck och civil grafisk produktion. Sandéns ska vara en på världsmarknaden ledande leverantör
och samarbetspartner inom säkerhetstryck, med inriktning på produkter med ett dolt budskap.
Krontryck är en del av Sandéns som skall vara den ledande grafiska leverantören på den lokala marknaden. Vi är ett 40-tal medarbetare och har vår verksamhet i Eslöv.

 

Varför jobba på Sandéns

Vi välkomnar dig till ett väl sammansvetsat gäng och erbjuder dig möjlighet att påverka din arbetstid så att det passar in i din livssituation.
För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att vi alla tar ett gemensamt ansvar i hela arbetet där engagemang och lojalitet är en stor del av framgången.
Sandéns är ett familjeägt företag med sikte långt framåt och vi ser ingen fördel med kortsiktiga vinster utan ser långsiktigt på vår verksamhet och vår personal.
Vårt mål är att skapa värde för kunden genom kunskap och kvalitet före lägsta pris. Vi är många som har jobbat på Sandéns i många år vilket bidrar till en enorm kunskapsbank.
Vi har mycket tradition och erfarenhet men vi ser även framåt för att ta oss vidare i en föränderlig värld.

 

Så här går du vidare:
Urval sker löpande.
Skicka den med mail till jobb@sandens.se.
Vid frågor om tjänsten eller oss, kontakta
Martin Sandén, tel. 0413-647 09.