Vi söker personal
Vi utökar vår verksamhet och söker nu medarbetare inom efterbearbetning och bokbinderi på vårt tryckeri.

Vi söker dig som vill jobba i ett engagerat och positivt team där du blir en viktig kugge i vår produktion.
Vi värdesätter en person som har pappersvana och kan jobba med händerna och har lätt för att samarbeta.
Svenska i tal och skrift måste du behärska.

 

Så här går du vidare:
Din ansökan vill vi ha hos oss senast 2020-03-02 men urval sker löpande.
Skicka den med mail till jobb@sandens.se.
Vid frågor kontakta gärna Tore Löfvendahl Tel. 0413-647 11.
 

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsbyråer!


Vi söker nu Ekonomiansvarig / Controller
eller person med motsvarande kompetens

Som ekonomiansvarig / controller ansvarar och genomför du allt från den löpande bokföringen till den ekonomiska analysen av vår verksamhet i alla våra bolag.
Arbetsuppgifterna sträcker sig från att sköta den dagliga bokföringen till att upprätta bokslut. Du hanterar likviditet, upprättar budget och prognoser tillsammans med ledningsgruppen. Både den löpande kund- och leverantörsreskontran ingår i de löpande arbetsuppgifterna. En del av arbetet är även momsrapportering och hantera företagstekniska uppgifter t.ex. gentemot myndigheter. Tillsammans med vår personaladministratör ansvarar och hanterar du delar av löne- och personaladministrationen. Du är också vår primära kontaktperson för våra externa revisorer.
Med andra ord, du ansvarar och sköter allt som har med ekonomi och bokföring för alla våra bolag. Som ekonomiansvarig / controller är du ett viktigt stöd till vår övriga organisation och rapporterar till ledningen.


Vi söker nu Fullstack-utvecklare
eller person med motsvarande kompetens

Som utvecklare inom IT hos oss arbetar du både med framtida stödsystem till våra kunder samt back-office stöd till den interna organisationen.
Du ansvarar för hela processen – från specifikation till färdigt system.
Du kommer att arbeta nära våra säljare och tillsammans med dem hjälpa våra kunder att uppnå den optimala lösningen.
Arbetet går ut på att, tillsammans med interna och externa resurser, skapa system som kommunicerar till och från våra system in i våra kunders system på ett säkert sätt.
Samtidigt som systemen kan behöva ha en plattform för direkt kommunikation med användarna. Vi har också ett antal system som behöver utvecklas, såväl i sin funktion, säkerhet, dokumentation som i interface mot användarna. Vi tror att du har kunskaper inom flera programmeringsspråk, inom databasstrukturer, design och att skapa användarvänliga applikationer.
Du är troligen utbildad systemvetare och har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare. Våra kunder är framförallt föreningar som finansierar delar av sin verksamhet med lotterier eller bingo, varför vi måste
förhålla oss till Spellagen även om vi på inget sätt verkar så som internet-casinona. Vår uppgift är att hjälpa föreningarna
att komma framåt för att förverkliga sina planer. Arbetet kommer att bedrivas på vårt kontor i Eslöv.


 

Om Sandéns Security Printing

Sandéns Security Printing AB startades 1921, året då kvinnor i Sverige inte bara fick rösträtt utan även gifta kvinnor blev myndiga och kunde starta företag.
Sandéns bedriver verksamheten inom två segment, säkerhetstryck och civil grafisk produktion. Sandéns ska vara en på världsmarknaden ledande leverantör
och samarbetspartner inom säkerhetstryck, med inriktning på produkter med ett dolt budskap.
Krontryck är en del av Sandéns som skall vara den ledande grafiska leverantören på den lokala marknaden. Vi är ett 40-tal medarbetare och har vår verksamhet i Eslöv.

 

Varför jobba på Sandéns

Vi välkomnar dig till ett väl sammansvetsat gäng och erbjuder dig möjlighet att påverka din arbetstid så att det passar in i din livssituation.
För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att vi alla tar ett gemensamt ansvar i hela arbetet där engagemang och lojalitet är en stor del av framgången.
Sandéns är ett familjeägt företag med sikte långt framåt och vi ser ingen fördel med kortsiktiga vinster utan ser långsiktigt på vår verksamhet och vår personal.
Vårt mål är att skapa värde för kunden genom kunskap och kvalitet före lägsta pris. Vi är många som har jobbat på Sandéns i många år vilket bidrar till en enorm kunskapsbank.
Vi har mycket tradition och erfarenhet men vi ser även framåt för att ta oss vidare i en föränderlig värld.

 

Så här går du vidare:
Din ansökan vill vi ha hos oss senast 2020-01-31
men urval sker löpande.
Skicka den med mail till jobb@sandens.se.
Vid frågor om tjänsten eller oss, kontakta
Martin Sandén, tel. 0413-647 09.